ivermectina gotas precio peru how much ivermectin to give a dog with mange ivexterm para que sirve piojos ivermectina costo farmacia san pablo como tomar la ivermectina en gotas mk how to inject ivermectin in dogs harga obat ivermectin tablet

Jeg havde besøg af 2 konsulenter fra Business Center Bornholm idag.
Super hyggeligt, og de ville gerne vide mere om hvordan jeg hjælper mine kunder….

Jeg lavede kaffe og ristede nogle hjemmebagte boller til dem – Ren Alt for Damerne…

Jeg fortalte om den største udfordring for “gamle” virksomheder. Du ved den slags der stadig lever med en statisk visitkorthjemmeside.

Deres største problem er, at de i virkeligheden slet ikke er “online”. De er nemlig ikke synlige der hvor deres kunder opholder sig – på de sociale medier.

De TØR ikke bringe sig selv i spil, at blive personlige, at brande virksomheden med personlighed. Direktøren gemmer sig bag en studentermedarbejder der har fået til opgave at styre facebookprofilen og markedsføringen online. Katastrofe…

Hvis du gerne vil sælge noget-som-helst online, så er personlig branding vejen frem.

Den ene konsulent spurgte mig om hvem jeg egentlig selv rådfører mig med, og om jeg har nogle samarbejdspartnere.
– Forleden blev jeg kontaktet af Dorte Lytje og Ann Fredborg – de skønne kvinder bag missboss.dk

 

 

miss boss facebook_banner

Jeg kan løfte sløret for at vi nu skal lave et bizness-kursus-forløb sammen hen over sommeren som bliver fantastisk!
Hvis du gerne vil igang med at sælge online, og synes det virker uoverskueligt, så start med at se MissBoss webinaret på torsdag d. 26. marts kl 11:00 – det bliver fantastisk, og der er kickoff på deres nye hjemmeside lige bagefter.

Timeld dig her: Gratis missboss Webinar!

— Kh. Carl

 

logo-footer